torsdag 11 juni 2009

fogning för hela slanten

Imorse var u kakelmannen här och fogade klart badrummet. Senare på eftermiddagen kom Steve med glasskivorna som skulle upp i köket som böev väldigt bra, nu är det bara att stänka på:) Nu i kvällst efter en fotbollsmatch på Kvarnvallen har Ubbe sprutat latexfog i skarvarna i badrummet och i köket sen är det klart! Saker som borde hinnas med i helgen är montering av duschväggar, slipning av köksbord, olja in skänken, fundera på gardiner i framförallt sovrummet men även kök och vardagsrum och en massa mer som borde göras som nog får vänta ett tag. Det är väl ingen panik men det hade ju varit trevligt om det gick lite framåt. Motivationen känns dock inte riktigt på topp just nu men det kanske vänder..

Känns som att det blev ett konstigt inlägg.. Jaja nu ska jag gå och lyfta över Ronja som somnat i våran säng. Vill bara hälsa till mina vänner söderut, Sara, Klara, Maria, Alex, Lisa, Karin och alla ni andra. Det var så längesen vi sågs! Kram på er!

God natt!

2 kommentarer:

  1. Shit va snyggt ni har fått det! Man blir inspirerad, själv håller vi på för fullt med att fixa i huset. Ojoj vilket jobb de är!! Nyp gull ronja i de härliga kinderna från mig ;)
    //Carina

    SvaraRadera
  2. Anonym22:33:00

    Åh vad gulligt, jag hälsar tillbaka och nu ses vi ju snart!
    Kram!
    /Klara

    SvaraRadera