onsdag 20 maj 2009

Skärpning!

Nu måste jag ta mig i kragen och uppdatera ordentligt!

Ronja: Ja lilla raringen har börjat äta ca 2-3 gånger per natt, snacka om att vi varit bortskämda innan.. Hon vaknar inte och skriker men hon sover väldigt oroligt. Den kala fläcken på huvudet blir bara större och större då hon i proncip gnuggar huvudet varje kväll då hon ska sova. Jag har börjat att lägga henne på sidan då hon ska sova och det går mycket bättre. Nästa vecka är det dags för ett besök på BVC då hon ska få sprutor och vägas och mätas. Det ska bli spännande att se vad hon väger nu. Annars är hon som vanligt väldigt glad nästan hela tiden.

Huset: Det tar sig i huset. Fönstren, golvlister och dörrar har dock blivit försenat så vi får väl se hur klart det blir när vi flyttar in. Vi ska köra grejer i helgen samtidigt som de skagöra färdigt lite el och lite annat småfix. Om inte dörrarna hinner komma så tror jag att Ubbe gör klart på övervåningen. Vi måste ju flytta upp tvättmaskin och torktumlare till badrummet uppe tills vi får våran nya tvättstuga i garaget.

Allmänt: Ja allmänt är det faktiskt ganska bra förutom att fläsket dallrar och håret fortfarande är trist och glanslöst..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar