torsdag 20 augusti 2009

Dagens

Idag är det väldigt grtt ute och inte lika varmt som det varit de andra dagarna och det känns inne i vårat hus. Vi har ingen värme och det spelar nog egentligen inte så stor roll men vi har inte så tjocka väggar ut mot bygget.. Vid ytterdörren ser man ut genom isoleringen så det drar lite där. Jaja det finns varma kläder så vi klagar inte, det är bara lillans händer som är lite kalla när hon kryper omkring. Svårt att förklara för henne att hon inte får krypa på golvet för att hon blir kall. Just nu leker hon elektriker vid lamporna..visst ska man ha stickkontakten i munnen morfar?:) Vaddå barnsäkra?

Här kommer lite bilder från igårkväll och ett från alldeles nyss.

Visst är det tur att vi har en vakthund ifall nån försöker ta våra grejer..


Här ska det snart gjutas, bara golvvärmen lagts först.

En alldeles dagsfärsk bild på mitt lilla kryp.


Idag ska vi nog in till stan en sväng tror jag. Har lite att fixa. Blir bara inte så sugen att gå ut då de bygger alldeles utanför men jag får nog göra det snart för hunden är väl kissnödig. Tack för fina kommentarer och Maria du får komma när du vill, med eller utan Jempan. Nog för att jag tycker att det är kul då Jennie kommer också men du behöver inte ha med henne bara för att komma:)

Nu ska jag nog gå och lägga lillan en stund så att jag får lite egentid en stund. Ha en bra dag, jag uppdaterar säkert igen idag då jag tenderar att sitta vid datorn mer då jag är fånge inne.

3 kommentarer:

  1. Tack för inbjudan, men jag behöver nog Jennie som vägvisare, eller det går nog bara att köra runt på Djupviken så borde man ju känna igen byggarbetsplatsen, borde inte gå att missa nu :)

    SvaraRadera
  2. Anonym11:44:00

    Det är inte så svårt, du kör bara mot fåröbron och så ytar du höger innan du kör över, sen är det bara höger igen så är du på Kilgatan:) /Anna

    SvaraRadera
  3. åhhh vad det kommer bli bra, ser att ni börjat målat tglet.. längtar tills vi också gör det. jag kanske också bjuder in mig själv någon dag.. snart är ju min föräldraledighet över! kram kram

    SvaraRadera