tisdag 14 april 2009

Och här kommer en nedkortad redogörelse

...över vad vi gjort i veckan.

Vi åkte upp onsdagkväll och det gick väl sisådär, Ronja var extremt less efter Arvidsjaur och skrek på ganska bra. Hon somnade tillslut i Arjeplog och sov tills vi var framme. Torsdag for vi ut en väldigt kort tur då det blåste ganska mycket. Vi åkte tillbaka till hurvagnet och lagade mat där och då kom Linnea och David och hälsade på ända från Vougga. På kvällen kom Sara, Stefan och Emilia.

Fredag snöade det som tusan då vi vaknade men vi gjorde oss klara och när vi gick ut från husvagnet så sprack det upp och blev kanonväder så vi åkte upp till Gavas och fiskade lite och njöt av det vackra vädret.

Lördag var också fint väder så vi åkte upp till en fjällsjö och fiskade och njöt av väder och god mat. Fick dock lite smått panik då jag insåg att jag hade slut på ersättning till Ronja så efter lite rundrigning begav sig jag och mamma ner till Arjeplog för att köpa mer.På kvällen grillade vi och mös på.

Söndag for Sara och Stefan hem men vi åkte på långtur till Nasafjäll. Tyvärr snöade det för mycket uppe på fjället så vi åkte ner till Laisstugan och lagade mat där istället.

Måndag mötte vi upp med Josef, Cissi och barnen och åkte till Wallåive. Det blåste dock väldigt kallt så vi blev bara några timmar där. Sen begav vi oss hem efter att ha ätit grillat.

Sammanfattat så har det varit en väldigt mysig påsk med god mat och trevligt sällskap. Fisket har dock varit dåligt, men vi har iofs varit dåliga på att fiska och som jag brukar säga, "man måste fiska för att få fisk"

När vi kom hem hade det rasat från taket på garaget, det har inte rasat där på hela vintern så det var väldigt mycket snö och den var tung. Sen hade det tinat så över hela infarten var ca en decimeter med vatten. Kul!

Nu har ni fått veta lite om min påsk i korta drag och många bilder. Glöm inte att kolla de tidigare fyra inläggen för att se alla bilderna! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar